Odd’s kommentarer fra løp nr. 2

SOMMERLIG DA 114 JAKTET NULLER I SCHJONGSLUNDEN – OG FEM LYKTES !

Det var virkelig en følelse av vårens definitive inntog ved sesongens andre  nulløp i Schjongslunden , og Hans Jørgens Loe og Ingebrigt Rygg som arrangører kunne konstatere at det «tøyt på» med folk.  For mange også med lettelser i antrekket i kveldssola. Langløperne kunne glede seg over at  terrenget langs elva igjen var farbart. Stemplingskortene viste imidlertid kun en eneste null blant de 31 som var i sving, og gratulasjonen bringes derfor til debuterende Inger Mari Johannessen, som ønskes velkommen inn i en langløpende dameklasse som har vært på vikende front antallsmessig de senere sesongene. Også i kortløypa, som for øvrig var identisk med åpningsløpet, fikk vi en med full klaff i debuten, og den gratulasjonen går til Agnar Fossholm. Gratulasjoner også til Liv Gjerdingen for sin 46, Svein Dahl med sin 39. og Inger Krokvik som kan motta gullmerke for sitt sjuende smultringtall.

CUPFORANDRING !

Det er grunn til å merke seg en «historisk» forandring i Cupen. Helt siden den blei lansert i 1993, altså for 30 år siden, så har den etter kvalikken startet med 128 deltagere (64 kamper). I år har en dessverre ikke nådd dette tallet så langt. Dermed blir første runde bestående av 64 resultatkvalifiserte deltagere, og «limiten» lander på at noen med 4-tall kommer med, etter trekning, og resten av 4- og 5-tall danner reservekamper. Første runde vil da foregå på Eggemoen 23.5.

Også neste løp har sitt startsted ved Pumpehuset i Schjongslunden, og da selvsagt med gode forhåpninger om at også den store hopen av kortløpere kan boltre seg i «skauen».

 

Svein fornøyd i dag med 0