Odd’s kommentarer fra løp nr. 16

Nulløp 23.08.22

Nulløp 23.08.22

FEMTEN MED “NÆR NULLEN OPPLEVELSE” I STADIONSKAUEN MEN TRE TRAFF BLINK !

Arrangørduoen Turid og Gunnar Kvifte hadde bestilt optimalt sensommervær denne nest siste tirsdagen i august. De kan ikke klage på leverandøren, for dette var en dag for sommerlig antrekk. Å ta i bruk frasen “Stinn Brakke” på startstreken er å ta vel hardt i, for 65 må tåle betegnelsen skuffende lavt i forhold til tider før pandemien. Vel, det nytter allikevel ikke å klage over “spilt melk”. Mosjonstilbudene er mange i dag, men la oss slå det fast at her står i hvert fall ikke startkontingenten i veien for å komme seg ut av sofaen og ut i et variert landskap med svettefaktor etter fritt valg, og det sosiale er topp prioritert. Lenge leve nulløpene som en fortsatt livskraftig og snart 50- årig jubilant.

I tirsdagens løp var det de mange lave tall som åpenbarte seg på kortene og femten deltagere kunne konstatere at de hadde en “nær nullen opplevelse”, mens tre kunne glede seg over optimal uttelling. Asbjørn Solvang stemplet sin andre i årets sesong og er nå oppe i 35, mens Stein Bøhmer noterte sin 16. og Wenche Bøe vil få bronsemerke for sin 3. null.

Den siste august-tirsdagen tilbringer folket på den gamle pistolbanen ved Helgelandsmoen med Tyrifjordpensjonistene som arrangør.