Odd’s kommentarer fra løp nr. 17

Rolf Arne feirer nullen med en saftig plomme i dag

Ingebrigt, en av de mange med 0 i dag

Den lange løypa var nok nærmere 2250 meter

Nulløperene er alltid i godt hummør

Johan-Fredrik og Helge, trofaste nulløpere

ÅTTE TRAFF BLINK PÅ PISTOLBANEN.

Riktignok er pistolbanen på Helgelandsmoen for lengst en saga blott så overskriften er en sannhet med visse modifikasjoner. Ikke desto mindre er dette stedet der Tyrifjordpensjonistene Harald Bunes og Stein Bøhmer inviterer til sitt høstløp. Tørrlagt løpskveld er ikke alltid en selvfølge i disse tider med byger omtrent annenhver dag, så her var timingen bra i tradisjonelle løyper. 95 på startstreken der nesten 10 prosent stemplet smultringtall. Det vil si åtte, der kun to representerte spinnesiden, til gjengjeld i «tjukkeste slekta». Fersk pensjonist, Berit Tellefsen og barnebarnet Nathalie kunne begge juble over nullen. Det var Nathalies første og Berits 18.Nathalie hadde 1 i forrige løp på Eggemoen så her er det tydelig gode nulløpsgener. Nullene var likelig fordelt på lang og kort løype, der Karl Hermod Aarøen løp inn til sin 55. og sjefen himself Terje Sandlie med sin 45. fortsatt har luke opp til madammen. Sverre Thunes runder ble belønnet med karrierens 31. og Ingebrigt Rygg kan krus-gratuleres med sin 30. Rolf Arne Strand befester stadig sin posisjon som sterk vinnerkandidat i årets langløypesammendrag med sin 19. null i totalregnskapet, mens Paul Meier stemplet sin 15.

Neste tirsdag er det klart for sesongens mest sentrumsnære arena der Marit og Per Stubbraaten i Petersøyas Venner inviterer til byidyllen Petersøya. Her er det også klart for kvartfinaler i cupen.