Odd’s kommentarer fra løp nr. 16

Bollefest 27.08.19

SOMMERLIG BOLLEFEST PÅ EGGEMOEN.

En kan vel nesten ha lov til å ta i bruk uttrykket «Indian Summer» under tirsdagens bolle- og smultringtreff på Eggemoen. I sedvanlig vellykket arrangementsregi av Jon Anders Kvisgaard og hans Hytteplanstab så ble dette et meget hyggelig svettetreff på en kveld med usedvanlig sommerlig temperatur på tampen av august. Deltakertallet bikket tresifra, og boller, smultringer og kaffe var god «sikringskost» etter den fysiske «utskeielse».

Ekstra godt smakte det nok for de som også traff smultringtallet, En håndfull var det, og sjølve «Kongen på smultringtoppen», Oddvar Larsen fornektet seg ikke. Med sesongens andre er 85-åringen nå oppe i 67 i sin lange karriere. Både Ingrid Gulbrandsen og Stein Bøhmer kunne notere sin andre for sesongen og har henholdsvis 17 og 15 i sine regnskaper.

Bjørn Steinkjer og Arild Martinsen kan begge gratuleres med krusutmerkelse neste tirsdag med sin 12. fulltreffer. For Arilds vedkommende var det sesongens tredje og Bjørn var den eneste som fikk full uttelling i langløypa med sesongens første null.

Gunnar Kvifte er klar for kvartfinale i cupen da han gikk videre på walk over i sin omkamp mot Vidar Skjeggerud som på forhånd var klar over at han ville være fraværende på Eggemoen. Man er ellers kommet på det stadiet i sesongen at de med fullt hus i løpsantall kan belage seg på å bli kvitt sine høyeste tall. Neste tirsdag er Tyrifjordpensjonistene Harald og Stein som inviterer til sine løyper ved den gamle pistolbanen på Helgelandsmoen. La oss håpe det fortsetter med sommerlige temperaturer selv om det står september på kalenderbladet.