Odd’s kommentarer fra løp nr. 4

FEM KORTLØYPENULLER PÅ EGGEMOEN.

 

Mens det florerte med «stang ut» tall hos langløperne i den klassiske traseen til kraftverksgutta, så var det fem kortløpere som kunne pynte opp

i regnskapet med smultringtallet. Nullgrossisten fra to år tilbake, Gunnar Kvifte noterte årets første som var karrierens 43. Tom Finnerud og Liv Berg har allerede stemplet nullen to ganger i sesongåpningen. Dermed er Tom på brinken til sin 30. med 29 fulltreffere så langt. Liv har 14 så langt, og Britt-Ellen Halse nærmer seg kvart hundre med sin 24. Som nytt medlem i «nullklubben» ønskes Mette Jevne velkommen.

 

NESTE LØP I SCHJONGSLUNDEN !

Det er grunn til å merke seg at man ikke farter opp på Børdalsmoen neste

Tirsdag som terminlista viser. Det skjer så mye av inngrep i skauen der at

det rett og slett ikke lar seg gjøre å avvikle løp på en forsvarlig måte.

Derfor blir det Schjongslunden for tredje gang der også første runde i cupen står på programmet. Før vi kommer så langt skal vel mange ut å teste annet fottøy 17.Mai. Vi ønsker alle en riktig fin nasjonaldagsfeiring.

Eggemoen 14.05.19