Odd’s kommentarer fra løp nr. 4

TORSDAGSTYNT I REKKENE OG TRE NULLER PÅ HELGELANDSMOEN.

 

Riktignok er torsdag en uvant nulløpsdag, men allikevel var det uvant tynt i rekkene på et løp så vidt tidlig i sesongen. 89 på startstreken i Ringeriksbadets løp på Helgelandsmoen i brukbart vær og greie løyper var langt færre enn forventet. Men så har det vel gjerne blitt sånn i dagens flora av aktivitetsmuligheter at hver dag er booket til sine faste ting. De som kunne skilte med smultringtall i dagens løp ville bli honorert med gratis badebillett og arrangøren slapp unna med tre stykk. Asbjørn Solvang stemplet karrierens 32. null, Aril Bekkåsen sin 13. og Eilert Johnsrud er på brinken til krusutmerkelse med sin 11.

Tirsdag er det klart for sesongens første på Eggemoen der det også er klart for 1.runde i cupen. Det burde tilsi et godt tresifret antall der 128 danner 64 kamper og Eggemoen vil nok nå presentere seg i vanlig vårlig kledning.

 

 

Det begynner og fylles opp med nulløpere

Spreke Ådalsgutter klare for kveldens nulløp