Odd’s kommentarer fra løp nr. 5

SOMMERLIG PÅ EGGEMOEN MED GOD NULLFANGST   I BANKLØYPENE.

Så var det endelig sommerlig preg over nulløpstirsdagen i velkjent Eggemoenterreng. Dessuten var det klart for første cuprunde med de «skjebner» av flaks og uflaks som det gjerne bringer med seg. Noen med «billig» reise videre fordi motstanderen har vært fraværende og atter andre med en tidlig exit på et lavt tall, som f.eks. Kirsten Bakken og Odd Edvardsen som må ut i omkamp på 1-1, der altså en av dem må se at 1-tallet ikke holdt. Av de 149 på startstreken kunne åtte vende hjem med et styrket nullregnskap. Astrid Kristensen med sin 46.null bringer henne opp på siden av Eva Gulbrandsen på toppen av damene «Alle Tiders» statistikk. To andre med ekstrem fartstid, Karin Loe og Erik Monserud kan begge bokføre sin 35. og Vidar Skjeggerud løp inn til sin 27. To fulle dusin kan Jan Arild Gulbrandsen slå i bordet med. Jorun Tuftin stemplet karrierens 10. og Kjell A. Lilleland nr.8. Johnny Andersen kan gratuleres som nytt medlem i «nullklubben». Tirsdag bærer det opp på Eggemoen igjen i løypene til kraftverksveteranene Erik og Asbjørn. La oss håpe på en ny sommerlig opplevelse to dager før den store dagen.