Odd’s kommentarer fra løp nr. 1

DA ER DEN 46.SESONGEN ERKLÆRT FOR ÅPNET MED 150 PÅ STARTSTREKEN.

 

Et Schjongslundsområde med fortsatt vinterlig preg innbød ikke til å slippe nulløperne ut i fri dressur. Derfor var det gatene i Schjongsområde som Turid og Gunnar Kvifte måtte finne passende løypealternativer til, og det løste de drevne arrangører med glans på en tirsdagskveld med finvær. Dermed er i hvert fall et av de sikre vårtegn på plass. Det hører vel nærmest til sjeldenhetene at nulløperne «springer ut» før enkelte sikre vårblomster melder sin ankomst. 150 deltakere på startstreken innledet jaktsesongen på det ettertraktede smultringtallet og fem lyktes i første forsøk. Niårige Emil Krangnes kunne stolt vise at kortet viste hans aller første null, og Karin Clausen i damenes kortløype kunne også notere sin første. Vidar Skjeggerud løp inn til nr.26 og Bjørn Steinar Tuftin er på brinken til krusutmerkelse med sin 19. Kjell A.Lilleland med sin 7. sørger for at Torill Munkerud må plukke fram et gullmerke ved kommende tirsdagsløp, som vel også må påregnes å foregå i det samme gatenettet. Så får en bare ha et lønnlig håp om radikal vårforbedring når man skal opp i «skauen» på Børdalsmoen i det tredje løpet 24.april. Andre og siste cupkvalik er det også kommende tirsdag, så de som lever farlig med tosifrede tall bør nok satse på ensifra uten at en vet hvor limiten går. I fjor kom de fleste med 7-tall gjennom nåløyet.    

 

Litt vann tåler vi. Stort sett greit i gatene

Jan og Eilert stiller trofast opp

Kveldens korte løype

Kveldens langløype