Odd’s kommentarer fra løp nr. 2

VÅRLIGE TENDENSER I SCHJONGSLUNDEN

OG TO NYE PÅ SMULTRINGSTATISTIKKEN.

 

«Kommer nå, nå, våren kommer nå», lyder den kjente visa til Stein Ove Berg, og det var vel denne fornemmelsen nulløperne kjente på i sesongens andre løp. Radikal forbedring på ei uke og man kunne trekke inn i den velkjente traseen. Absolutt brukbart var trimfolkets dom. Det er mye som tyder på at også tredje løp blir i de samme løypene, for Børdalsmoen virker høyst tvilsom ifølge Terje Sandlie. 156 deltakere stemplet sine kort i gårsdagens løp, og fem av kortene kunne fremvise det magiske tallet. To av dem på kortet til Vigdis Meier og Haldis Roskifte som dermed kan gratuleres med sin første. Frank Sandli løp inn til sin 31., Berit Hvinden Dahl sin 27. og Torkil Myrvold sin 23. Dette løpet var også finito for cupkvalik., og med stor kvalitetsforbedring for mange viser det seg at 6 ble tallet som holder inn blant de 128 beste resultatene, mens et 7-tall blir trukket ut, og resten av syvere og åttere danner reserveparene.

Følg med på mandagens nulløpsannonse i RB, og melding på nulløpssida hvor tirsdagens løp vil foregå.

 

Torill i kjent positur

To blide jenter, Torunn og Synøve