Odd’s kommentarer fra løp nr. 24

Evig unge Karsten, alltid positiv og blid

SOMMERLIG HØSTAVSLUTNING OG SYV MED FULLKLAFF I SCHJONGSLUNDEN.  

Med 14. oktober på kalenderbladet var det altså klart for finaledagen på årets sesong. 79 deltakere på startstreken på en dag da de ofte omstridte værgudene så avgjort spilte på lag. Det er liksom duket for en egen og litt vemodig stemning når man inntar Schjongslundens bladdekte stier mens Storelva duver stille på høyre hånd, og en vet at en høyst sosial mosjonsform dessverre har kommet til sitt endeligt for 45.gang.

De som hadde de gjeveste trofeer i sikte kunne trygt gå løs på rundene med senkede skuldre for disse var for lengst avgjort, mens øvrige pallplasser kunne gjøre krav på lave tall. Syv stemplet inn til det forjettede smultringtallet og vi registrerer dagens Munkeruddobbel med Karls 47. og Torills 37. Thorleif Gravdahl med nr.42 i sin lange karriere, og superveteran Karsten Hansen med sin 26. Det var 92.åringens første null denne sesongen, så det var et verdig sesongpunktum for sprekingen fra Vågårdsbygda.Ikke rart at humørgutten Karsten gliste bredt. Atskillig yngre Vidar Skjeggerud løp inn til sin 25. og Elisabeth Steinkjer sin 17. som også ga henne tittelen årets cupmester. Ole Christian Klemmetsrud ble honorert med gullmerke for sin 7. Nullsjef Torill kunne for øvrig forkynne at det totale nullantallet i år er 133.Sannsynligvis av historiens laveste.

Dette innlegget bare som en liten blogg for avslutningsløpet. Fyldigere referat fra avslutningsdagens festligheter følger senere.