Odd’s kommentarer fra løp nr. 23 10.10.17

Nok en omkamp for Liv og Jan

RENT DAMEOPPGJØR I LØRDAGENS CUPFINALE MED LIV OG ELISABETH.

Endelig ble Elisabeth Steinkjers cupfinalemotstander avgjort i sesongens siste tirsdagsløp på Hensmoen. Under våte forhold og ei lang kortløype ungikk man «ekstraomganger» idet Liv Gjerdingen stemplet inn til 1 og Jan Kristoffersen til 3. Jevnt oppgjør også denne gang altså. Det betyr ren damefinale for sjette gang i cuphistorien , mens Kristoffersen møter Bjørn Steinar Tuftin i «bronsefinalen». Det var kun fire som fikk full uttelling på en litt ugjestmild høstkveld. Trinelise Østvang gikk inn til sin 26., Bjørn Steinkjer sin11., og Anne-Karin Kristoffersen blir merkehonorert for sin 3.

Som nytt medlem i «nullklubben» gratuleres Reidun Brevik.

Lørdag er det altså punktum finale for nok en nulløpssesong på Schjongslundens bladdekte stier og tradisjonell avslutningssamling i klubbhuset der alle med 15 løp premieres fra et rikholdig premiebord.