Odd’s kommentarer fra nulløp 03.10.17

ELISABETH  FINALEKLAR  MEN – MOTSTANDEREN  ENNÅ IKKE AVGJORT.

 

Som kjent gikk begge cupsemifinalene forrige tirsdag til omkamper  på Hvervenmoen denne tirsdagen. Her kan Elisabeth Steinkjer gratuleres med den ene finaleplassen med 3-5 mot Bjørn Steinar Tuftin, men må fortsatt vente på motstanderen. Liv Gjerdingen og Jan Kristoffersen som hadde et imponerende nulloppgjør ved gul bru, stemplet i løypa på Hvervenmoen  begge inn til 4-tall, og dermed blir Hensmoens siste tirsdagsløp siste mulighet for avgjørelse. I verste fall – ekstraomganger i halvmørket.

Fine forhold på Hvervenmoen denne høstkvelden på nulløpssesongens «oppløpsside», og fem av de 86 på startstreken som kunne plusse på et smultringtall i regnskapet. Øystein Ringnes som har hatt en sesong i kortløypa i sin restitusjon kunne notere karrierens 27. og Ole Jonny Kongsmo og Stein Bøhmer kan fortsatt rekke krusutmerkelse før «butikken» stenger for i år. Dette var nemlig deres 11. og på 12 vanker det som kjent krus. Runa Olberg noterte sin 9. og Astrid Bakkene kan gratuleres som siste medlem i nullklubben.

Tore Tellefsen har to muligheter til å utligne Oddvar Larsen som «konge på smultringtoppen». 1-tallet nå tyder på alvorlige hensikter. Det knytter seg ellers alltid spenning til Tore’s løypelengder og valg når han står som arrangør av «tirsdagsfinalen» på Hensmoen.

Øystein og Asbjørn har all grunn til og være fornøyd med henholdsvis 0 og 3

Litt lang veg fra parkering til start og tilbake igjen. Trøblete å komme ned i skogen pga. mange sperringer.