Nulløparrangørenes årsberetning 2015

nulllop logo

24/12 holdt nulløpgruppen årsmøte hvor det gikk gjennom året som hadde gått og så framover mot 2016

 

Nulløparrangørenes årsberetning 2015.

 

Nulløpgruppen har i år bestått av leder: Terje Sandlie, kasserer, Tor Søgnen, statistikkførere, Berit Myhre og Vidar Skjeggerud, med  Asbjørn Solvang som konsulent, cupleder, Odd Hølen, telt og nullmerkesjef, Torill Munkerud, materialforvalter, Tore Tellefsen, og startkontingentansvarlig, Erik Monserud. Knut Olberg har overtatt nettsiden vår ”nullopern .no”  Det er avholdt ett terminlistemøte. Som tidligere var det Turid og Gunnar Kvifte som åpnet sesongen 7. april i Schjongslund, og samme sted avslutning ved Torill og gruppa den 10. oktober. Nytt av året var at damer og herrer ble skilt ut i egne klasser i kortløypa.

Vi er heldig som fortsatt har med  Karianne og Odd som tar seg av cupen. Og i tillegg har vi  Odd og Knut Amundsen fortsatt med på avslutningen  Oddvar Larsen har på ny  overtatt ledelsen på nullstatistikken med 60 nuller mot Tores 58.  Blant damene holder Astrid og Eva fortsatt følge med 43 nuller hver.

Populært var det at ”Midtsommerløpet” på XL bygg var tilbake med pølsefest som før, etter ett års opphold. Deltagelsen frem til ferien så ut til å bli bedre enn i fjor, men en høstsesong med ekstra mye regn ødela den statistikken. På grunn av det dårlige høstværet ble det en nedgang på deltagerantallet, men likevel, 98 hadde minst 15 løp, mot 114 i fjor.

Nye 80 åringer: Sverre Lunde og Thorbjørn Solvang. Karsten Hansen tangerte Johannes Brekke sin rekord

med 90 år. Alle fikk sin diplom. Til tross for uværet så var det 20 som deltok på samtlige løp mot 11 i fjor.

Det gikk greit å få arrangører til alle løp også i år. Pettersøyas Venner var ny arrangør i år. Kråkvika  var tilbake som arrangørsted etter at mange ønsket seg tilbake. En fin sommertur som avslutning på vårsesongen.

Vi har i år mistet  to av våre ivrigste nulløpere, først Erling Korgerud, så Åge Bekkåsen. Vi var klar over at Erling slet med kreft, men at Åge skulle gå bort var sjokkerende.

Til slutt en stor takk til alle som har bidratt med arrangement og deltagelse i årets sesong.

Spesielt til Hytteplan og Ring Blad som betaler alle våre annonser. Hytteplans bollefest på Eggemoen er meget populært og trekker ekstra med deltagere. Samme med XL bygg sin pølsefest  midtsommers. Vel møtt til ny sesong i april.

 

Hønefoss 24.12.2015

Terje Sandlie

Årets vinnere:                                                             Cupen:

Herrer:          Øysten Ringnes      23 sek.                                  1.Odd Edvardsen (Cupmester)

Damer:         Venke Nyhus           37 sek                                   2. Knut Olberg

Kort damer: Tove Stensrud        21 sek.  (ny kl.)                   3.Brit-Ellen Halse

Kort Herrer: Odd Edvardsen      28 sek.  (ny kl.)                   4. Brit Sandlie

Barn:             Jonas Solberg          54 sek.

Årets Trimpar:

Ingrid og Jan Arild Gulbrandsen 23 sek.                                 Antall nuller 2015: 145

Antall deltagere:

361 deltagere  (mot 442 deltagere i 2014)

Antall starter i 2015:  3165 (mot 3248 deltagere i 2014)

Rekord: 4510 i 2007.