Odd’s kommentarer fra nulløp 20.06.23

Klare til start

Mange nuller verd sine krus på Børdalsmoen.

Ingen tropevarme preget denne tirsdagen på Børdalsmoen, men en fin kveld for å lea på seg i alle fall ,  og på ny kaste seg inn i jakten på «smultringtallet». Og som tirsdagen før på samme arena ble fangsten upåklagelig. Når Torill med sin roppert forkynner « nuller fra sist»  på vårsesongens avsluttende løp ved Randsfjordens bredd, så blir det med en liten kolleksjon av porselen i hånda. Både Torkil Myrvold og Vidar Skjeggerud skal honoreres for sine 30 fulltreff etter perfekte gjennomføringer i langløypa, mens Jonn Olav Eriksen mottar sitt krus for karrierens 20. Noe krus vil ikke Gunnar Kvifte motta, men ikke desto mindre har han grunn til smile fornøyd med årets tredje null, som bringer ham opp i 46 i totalregnskapet. Johan Fr. Norstrøm noterte sin 37. og eneste dame med «vinnerlodd» var Elisabeth Steinkjer med sin 21. To «ferskinger»  kan ønskes velkommen i « Nullklubben» og gratuleres med sitt bronsemerke. Svein Brørby og Viggo Simarud er nr. 930 og 931 i den historiske statistikken. Forrige tirsdags cup endte opp med en omkamp i 1-1 oppgjøret mellom Inger L. Krokvik og Berit Tellefsen. Heller ikke denne tirsdagen bragte noen avgjørelse. 5-5 betyr at det blir «på’n igjen. Nå kan jeg bare ønske velkommen til Kråkvika og håpe at værgudene er velvillig innstilt for picnic i det grønne, «after run». Smultringer blir det i alle fall, det sørger Berthas for. Lang tur blir det, men ikke så lange løyper, ca, 800m og 1500m.