Odd’s kommentarer fra nulløp 16.05.23

Nulløp Børdalsmoen 16.05.23

FIRE MED FULL KLAFF DAGEN FØR DAGEN !

Langløypa på Børdalsmoen har ofte vært forbundet med litt kuperte «hufs», men ved tirsdagens løp holdt man seg oppe på flata. Neppe noen som beklaget det, selv om nullene uteble for de 23 langløperne som var i sving. Et kort hadde imidlertid et 1-tall, men var så mangelfullt i «id’n» at her må vedkommende gi lyd fra seg. Det starter med en klar stor A, med en utydelig bokstav videre som kan fortone seg som H, M, eller N og ellers blankt. Kanskje vi har noen «vitner» på åsted Børdalsmoen ? Fire av de 64 som stemplet sine kortløypekort kunne imidlertid konstatere full klaff på dagen før dagen forspillet. Thorleif Gravdahl nærmer seg sterkt den eksklusive 50- forsamlingen med karrierens 48. , mens Berit Tellefsen kan gratuleres med krusutmerkelse for sin 20. Kirsten Bakken er svært nær den samme utmerkelsen med sin 19. og for øvrig sesongens andre allerede. Som ferskt «medlem i nullklubben» ønskes Magne Hansen velkommen med sin første. Neste tirsdag er det tilbake til Eggemoen og da er det også cupalvor det handler om. På en dato som egentlig var terminfestet som 2.runde, men som altså er blitt til første runde i år som følge av at vi ikke nådde det nødvendige 128 antallet etter de to kvalikrundene. Dermed er det 32 kamper som skal utkjempes i løypa til Anne Lise og Ståle. La oss håpe på fortsatt tørrskodde forhold og snev av sommeren.