Odd’s kommentarer fra løp nr. 21

NULLKALAS HOS «MAESTRO KARSTEN» SOM

ER STILL GOING STRONG VED 93 RUNDING

 

Superveteran Karsten Hansen fornekter seg ikke. Dagen før 93 kunne feires var han selvsagt på plass på den klassiske samlingsplassen ved gul bru inne på Eggemoen, som arrangør i sitt favorittområde.Her kan man altså snakke om å være still going strong. Resirkulert Vågårdsungdom med glimt i øyet. Gratulerer med de fylte 93 Karsten ! 

Åtte nuller ble fasiten denne første kvelden hvor en med start kl. 18.00 får

en påminnelse om at det «blir tidligere seint», og at sesongen så definitivt er på «oppløpssida». Svein Dahl hører hjemme i kategorien «lang fartstid» og stemplet sin 35.null. Erland Johnsen og Torbjørn Solberg prikket inn henholdsvis nr.23 og 21 i sine karrierer. Jonn Olav Eriksen kan nå føre 17 i sitt totalregnskap mens Knut Sundberg og Stein Bøhmer  registrerte nr. 14 og 13. Jorun Tuftin var den eneste som løp inn til smultringtall i den lange løypa. Det har ikke akkurat gått inflasjon i nuller for Jorun som var sammenlagtvinner tilbake i 2006, men  i år har det blitt tre, som samtidig betyr en etterlengtet krusutmerkelse med dusinet fullt. Den åttende nullen denne kvelden ble oppnådd av en av de ferskere smultringjegerne, Karin Clausen med sin andre.

Cupens semifinaler ble avviklet og betyr at fjorårets tapende finalist Liv Gjerdingen er klar for en ny finale med seier 2-8 i sitt møte med Aril Bekkåsen og Gunnar Kvifte fikk w.o.seier med sitt 3-tall mot fraværende Vidar Skjeggerud.

Kommende tirsdag er det igjen Eggemoen som er arenaen, ved fotballbanen med Vardar som arrangør. Med kun tre løp igjen bygger det seg opp til spennende innspurt om de gjeveste trofeene.

Karsten har kontroll med klokkene

Nulløperne har begynt å ankomme arenaen