Odd’s kommentarer fra nulløp 08.08.17

FLERE MED GRYENDE HØSTFORM PÅ EGGEMOEN.

 

En optimal kveld for nulløpsfolket i Gerd og Arne Røines fine traseer lenger inne på Eggemoen. Mens det var kun Torill Munkerud som kunne utrope seg selv som «lykkejeger» forrige tirsdag, så var det ni som kunne vende hjem fra Eggemoen med maksimal fangst i høstsesongens andre løp.

At uttrykket «aldri så gærnt at det ikke er godt for no’» fortsatt har en viss gyldighet kan Terje Sandlie underskrive på. Etter et fall og knyting av skolisse kunne han stemple inn til sin 42.null. En av sportens nestorer i særklasse, Sverre Thune, kunne konstatere at karrierens 29. er i boks og at høstens neste milepel er krusutmerkelse. Magne Nilsen kunne smile bredt for et kvart hundre oppnådde og Anne Marit Sundberg og Reidar Olsen bør også ha krusvisjon i tankene med sin 18. Eilert Johnsrud noterte sin 10. og Anne-Karin Kristoffersen sin andre. En hjertelig gratulasjon til Torill Knive Berg som etter mange forsøk endelig lyktes i å «knekke koden» og glede seg over sin aller første «smultring» og innlemmelse i «nullklubben».

Enda et nytt medlem kan gratuleres idet Hans Kr. Myhre med kortere fartstid også fikk sin første fulltreffer.

Neste tirsdag er det Frank Sandli som inviterer til sitt nære naboskap på Børdalsmoen der det også er duket for åttendedelsfinale i cupen. Da er det sikkert også noen som skal finpusse formen for en etappe i Ringeriksmaraton.

 

         

Torill ekstra fornøyd i dag. Bursdag og 0 fra forrige løp

Hyggelig med blide barn som er med på nulløp

Full klaff med 0 i dag!