Odd’s kommentarer fra løp nr. 1

NULLØPSSESONGEN  ERKLÆRT  FOR  ÅPNET

MED FEM NULLER I SCHJONGSLUNDEN.

 

Med 180 på plass i «vårsleppet» kunne arrangørparet Turid og Gunnar Kvifte si «vel blåst» for godt oppmøte og optimale forhold i Schjongslunden. Dermed er det åpnet for fritt vilt på smultringer til 14.oktober. I åpningsløpet var det kun fem som traff blink og dermed har skaffet seg en god start på sesongen. Det var veletablerte «jegere» som Sidsel E. Olsen og Eigil Søndergaard som begge kunne notere karrierens 11. null og kan ta peiling på krus som neste milepel når dusinet er fullt. Sin 9.null oppnådde Aril Bekkåsen, mens Benthe Bekkåsen og Vigdis Tangen begge fikk sin andre fulltreffer. Det var en god blanding av «gamle kjenninger» og helt ferske fjes i sesongåpningen hvilket understreker at nulløpene i sin 45.sesong har sin nisje i sin upresentiøse konkurranse – og geniale mosjonsform og dekker hele aldersspekteret. Første og andre løp er dessuten kvalik. for deltakelse i cupens 1.runde der 128 skal kjempe om å komme i «trekningsbollen». Tradisjonelt bør et 4-tall ligge på «limiten» for å komme gjennom nåløyet. Ny mulighet kommende tirsdag, fortsatt i Schjongslunden, for de som føler for nødvendig «justering». Kanskje vil det også smake av enda mer vårlige temperaturer i aprilinnspurten.

 

 

Et knippe bilder fra årets første nulløp 2017