Odd’s kommentarer fra løp nr. 18

TORE TAR FØRINGEN MED SIN 61.NULL.

Philip og pappa har alt klart til dagens nulløp

Philip og pappa har alt klart til dagens nulløp

Tore klar med stoppeklokke og korrekt start

«Tore på toppen»

 

Glade Hjul sendte langløperne ut på den tyngste varianten i terrenget på Børdalsmoen. De færreste var vel særlig begeistret for det. Allikevel kom fire av de seks nullene denne kvelden i denne krevende 2.2 km lange løypa med en bratt «utforkjøring» og en ikke helt ubetydelig motbakke opp på «flata». Tore Tellefsen løp inn til årets tredje smultringtall, hans 61.totalt,

hvilket betyr at han nå troner alene på «smultringtoppen», en foran Oddvar Larsen som har hatt nulltørke så langt i år. Frank Sandli vil med årets tredje og sin 30.totalt bli gjort krus på av Torill foran neste løp. Øystein Ringnes , fjorårets langløypemester sliter i sin rekonvalesens, og ender nok opp som kortløypetellende denne sesongen. På Børdalsmoen ble det kronet med null, hans 24. i totalregnskapet. Den sjette nullen var det Åse Kvisgaard som sto for. Hennes 7.var det, som igjen betyr gullmerke.

Ellers er det interessant å følge Gunnar Kviftes vei mot en imponerende rekordnotering. Denne gang stemplet årets nullgrossist inn til en 2-er, og er nede på 20 sekunder med en drøy håndfull løp igjen. Vi minner om Karl Munkeruds rekord i kortløypa på 17 sekunder på 15 løp, mens Asbjørn Solvang har 18 sekunder som langløyperekord. Neste tirsdag trekker man opp på Eggemoen der Hytteplangjengen legger opp til bollefest på tradisjonelt vis, og der også kvartfinalen i cupen avvikles.