Odd’s blogg nr. 17

GUNNARS  7. I BOKS OG NY ÅRSREKORD.

Har nulløpsveteranen i Heradsbygda tatt for mye Møllers tran

Petersøya - en perle som absolutt bør bevares!

Petersøya – en perle som absolutt bør bevares!

P1080442

? Ikke vet vi om dette helsebringende fludium er prestasjonsfremmede for eventuelle biologiske tidsur, selv om vi er klar over at den pensjonerte lektoren hadde biologi som et av sine fagområder. I alle fall kan Gunnar Kvifte gratuleres med sesongens syvende null og er allerede nede i 25 sekunder på de nødvendige 15 løp. Vi minner om Karl Munkeruds 17 sekunders rekordnotering.  Petersøyas venner med Marit og Per Stubbraaten i spissen fikk total revansje for fjorårets paraplydominerte forestilling da Marit tillot seg å spørre generalen himself Terje Sandlie om de skulle avlyse og fikk det meget kontante svar at vi har aldri avlyst et nulløp. Denne gang var det sommerlige forhold på øya der kortløypa på ca. 1 km holdt seg på øya, mens langløypa på ca. 2 km gikk opp bakken mot kirkegården, over Livbanen, inn i Søndre Park og ned skråbakken ved Speiderslottet og ned på øya igjen. Et nulløp i dette området ble først lansert i forbindelse med byens 150-årsjubileum i 2002, men var uten arrangement i noen år etter 2010, inntil Petersøyas venner meldte seg som arrangør i fjor. Foruten Gunnar Kviftes nullnotering som for øvrig var hans 36. i karrieren så var det ytterligere en håndfull som oppnådde smultringtallet. Wenche Bjerke fikk sin 11. og er på grensen til krus. Kirsten Bakken fikk sin 9. og Kari R. Bjørnstad sin 8. Evy Houmann oppnådde sin 4., som alle er årsnoteringer i hennes debutsesong. Arnt Myrann noterte sin andre nullnotering. Det var også to omkamper i cupens 4.runde, som igjen bød på tette oppgjør. Stein Bøhmer sikret kvartfinale med 2-3 mot Britt-Ellen Halse og Finn Edvardsens 11 holdt mot Per-Arne Jensens 13 i den andre omkampen.

Kvartfinalen foregår i Hytteplans Bollefest på Eggemoen 6. september,og trekningen vil bli offentliggjort senere i dag.