Odd’s kommentarer fra løp nr. 11

TORE  ER AJOUR  MED SIN 60. «SKÅRING».

 

Rene fotballoverskriften i disse EM-tider, men det dreier seg altså om at Tore Tellefsen igjen er ajour med Oddvar Larsen som regjerende «monark» på smultringtoppen med sin 60. Denne duellen som har pågått i lang tid har visst ikke tenkt å avta i intensitet. Gunnar Kvifte noterte sin 3. for året og er nå oppe i 32. Hurtigløperen Knut Amundsen har nå 27, og Leif Harald Olsen beveger seg på «kanten av kruset» med sin 11. Runa Olberg stemplet sin 8. og Tone Nestegard vil motta sølvmerke for sin 5.

Neste tirsdag går også turen til Hensmoen, men da med full «catering» og premietrekninger. Dessuten er det 3.runde i nulløpscupen.

 

Tore klar med stoppeklokke og korrekt start

Tore klar med stoppeklokke og korrekt start