Odd’s kommentarer fra løp nr. 5 på Bergermoen

KARL HERMOD MED SIN 52.PÅ BERGERMOEN

Arrangørparet Anne Lise Dølerud og Ståle Fines har i årevis hatt sitt faste løypeinnslag på Hensmoen. I år hadde de valgt Bergermoen som arena, og dermed overtatt området som Åge Bekkåsen lanserte i sin tid. Den ivrige og spreke nulløperen Åge som så brått og uventet gikk bort i fjor høst og er sterkt savnet i nulløpsfamilien. Langløypa på ca. 1900m var ganske identisk med tidligere trase mens kortløypa var gjenstand for en vellykket forandring i den siste delen og var ca. 900m. Noe nedbør tidligere på ettermiddagen holdt nok noen unna men under løpet var man ikke plaget av dråper fra oven, slik at 135 slapp unna paraplyen. Det er ei stund siden Karl Hermod Aarøen har truffet på smultringtallet, men nå klaffet det, og nr. 52 er i boks. Han befinner seg som treeren i troikaen som har mer enn femti i karrieren. Karin Loe er av de med lang fartstid på spinnesiden og løp nå inn til sin 34. Fjorårets klare sammenlagtvinner i damenes kortløype, Tove Stensrud var den eneste med null i kortløypa, hennes 21.. Eigil Søndergaard løp inn til sin 10., Mary Blikken Gravdahl vil motta sølvmerke for sin femte og Synnøve Langholm bronse for sin tredje.Neste tirsdag flytter man til Eggemoen og det er duket for første runde i cupen.

 

Ane Lise og Ståle har alt under kontroll

Ane Lise og Ståle har alt under kontroll