Odd’s kommentarer fra nulløpet 05.04.16

ÅTTE AV 158 «HOLDT NULLEN» I SESONGENS

ÅPNINGSSLEPP I  SCHJONGSLUNDEN.

 

Så var man i gang da. Velkjente travere og ferske fjes i skjønn forening, kunne Turid og Gunnar Kvifte sende ut i Schjongslundens velkjente terreng. 158 i alt er noe færre enn ved de senere års åpningsløp, men avgjort godkjent. Astrid Kristensen og Thorbjørn Solvang, seniorer i særklasse, var to av de åtte som noterte smultringtall med 44 i sine totalregnskap. For Astrid betyr det at hun regjerer alene på «Dronningtronen», en foran Eva Gulbrandsen. Hurtigløper Knut Amundsen løp inn til sin 26. og Ståle Fines til sin 18. Torill Munkeruds første utmerkelser foran neste løp blir gullmerke til Stein Bøhmer med 7 nuller og Ida Marie Dahl med sølvmerket for sin 5. Eddie Gustavsen oppnådde nr.6 og Bente Strand sin 4.

Kommende tirsdag befinner man seg fortsatt i Schjongslunden. Da foregår også det første av to kvalifiseringsløp for cupen der 128 med laveste tall skal danne trekningen for 64 «kamper» i første runde 10.mai.   

null%25C3%25B8p