Odd’s kommentarer fra nulløp 06.06.23

Nulløp 06.06.23 Viken skog

HØYSOMMERLIG PÅ HVERVENMOEN !

Det er fortsatt noen av de gode gamle stiene igjen i den bynære «drabantbyen» i sør, og arrangør Vidar Skjeggerud i Viken kunne konstatere at løypenettet fra fjorårets nulløp ikke hadde vært gjenstand for endringer i landskapet. Når han da i tillegg kunne varte opp med en høysommerlig kveld for 94 på startstreken så ble dette i alle deler et trivlig «friluftsmøte». Som på Hensmoen forrige tirsdag, var det også denne gang en relativ beskjeden smultringpott å telle opp.To stykk, og begge ble levert fra langløypa, der Aril Bekkåsen stemplet inn til sin 18. , og Roar Helgesen sin fjerde.  Runa og Knut Olberg har sikkert fjorårets løp i Hvervenmoens kortløype i friskt minne da ekteparet stemplet inn til «dagens dobbel» og Knut tok sin fjerde på rappen. Kommende tirsdag er det Børdalsmoen som er arenaen, der det også skal kjempes om videre avansement i cupen.  Tette og jevne oppgjør forventes idet ni av kampene utkjempes som rene kortløypedueller.