Odd’s kommentarer fra nulløpet 30.05.23

Løypelengder Hensmoen 30.05.23

SOMMERLIG MAI -EXIT PÅ HENSMOEN.

Endelig var det litt «Kom Mai du skjønne milde» og stuttbuksetemperatur på Hensmoen. Hyggelig gjensyn med dette etter hvert industriutbygde område som fortsatt kan by på trimvennlige stier i fin furuskau. Team Bekkåsen presenterte løyper som ikke kan huskes brukt i overskuelig hukommelsestid, og en god spasertur fram til startstedet bidro til oppvarminga. Noen inflasjon i smultringtall kunne imidlertid ikke kvelden by på, men to av de 85 startende trakk «vinnerloddet» og kunne vende «happy home». Svein Dahl vil bli krushonorert som nytt medlem i 40-klubben. Den gamle fotballkeeperen har tydeligvis  dratt med seg dette med å holde nullen som et overordnet mål også i denne nulljakten. Britt-Ellen Halse blir riktignok ikke krushonorert, men et kvart hundre er et i aller høyeste grad meget respektabelt tall i en mangeårig karriere. Fra Hensmoens høyreiste Furuer går ferden til Hvervenmoens mer urbane omgivelser kommende tirsdag, Spennende å se om Vidar Skjeggerud fortsatt har litt skau å by på i «asfaltjungelen», og om Juni kan by opp med litt «høysommer» i luftlaget.