Odd’s kommentarer fra løp nr 22

Litt vått på Eggemoen 04.10.22

BRITT OLAUG OG PER OLAV MED ÅRETS SISTE TIRSDAGSNULLER PÅ EGGEMOEN.

Det var vel det vi kan ha lov til å betegne som akseptabel tålbar nedbør i årets siste tirsdagsmøte på Eggemoen. Nøyaktig femti hadde satt hverandre stevne på denne oktoberkvelden som tydelig ga beskjed om at nå blir det «tidligere seint», og at det nærmer seg «kroken på døra» for smultringjakt.

De siste tirsdagsnullene var det Brit Olaug Monserud og Per Olav Gjerstad som kunne bokføre. Det var sesongens tredje for Brit Olaug som dermed har 29 totalt, og Per Olav stemplet karrierens 34.

Nå er det kun lørdagens finaledag som gjenstår i Schjongslundens løvbelagte trase med etterfølgende festivitas i klubbhuset. Noen trivelige timer i tradisjonelt mønster ser vi fram til der. Torill Munkerud og hennes allierte har hånd om mye av dagens regi der cateringen er en viktig del av det gode samvær mens «smalltalken» summer lystig mens statistikkfolket gjør sine siste utregninger. Diverse trekninger på gavekort trekkes ut på terminlistenummer, så husk å ta med terminlista. Premier til den eksklusive gjengen som har fått med seg samtlige løp i år. Cupens «sluttspill»-premier, og selvsagt hovedpremieutdelingen til alle med 15 løp. Diplomer til «Ny-gamle», og et omfattende loddsalg, så husk cash.

Ytterligere underholdning er vel av underordnet betydning vil jeg tro. Tror dette blir trivelige timer i det blotte samvær som vi ikke har hatt siden 2019.