Odd’s kommentarer fra løp nr. 20

To med null, Torkil og Reidar

Beate, Silja og Berit, kveldens komite

TORKIL OG REIDAR NULLGUTTER PÅ PRESTMOEN.

Godt at det fortsatt finnes godt egnede nulløpsområder så vidt bynært som Prestmoen på Snyta. God tradisjon for varierte muligheter i dette området, som historisk sett var Politiidrettslagets arena, da bedriftsidrettslagene var arrangører av løpene. Nå var det altså spreke trimdamer fra Stranden Idrettslag som hadde tatt på seg arrangementet med utgangspunkt i fotballplassen. De sendte kortløperne ut på en av sesongens lengste traseer, men ingen lot seg skremme av det. Her var fokuset rettet mot å få kvitta seg med høye tall i regnskapet. Reidar Olsen var i så måte den som kunne si seg mest fornøyd av kveldens kortløpere. At han «kruset» inn til smultringtall betyr samtidig at han blir krusbelønnet for karrierens 20. null.

I den lange løypa imponerte nok en gang Torkil Myrvold. Han løp inn til sesongens fjerde null, og hans 28. totalt. Det betyr vel også at hans kandidatur til sitt første seriemesterskap styrkes ytterligere med kun tre løp igjen. Neste løp foregår på Eggemoen der det også skal avgjøres hvem som blir årets cupfinalister.