Odd’s kommentarer fra løp nr. 11 Kråkvika 28.06.22

Kråkvika, flott perle ved Randsfjorden

BERTHAS TOK “SMULTRINGPRISEN” I VELLYKKET VÅREXIT I KRÅKVIKA !

Overskriften indikerer dermed at ingen av de 45 på startstreken i vårsesongens avslutningsløp ved Randsfjordens bredd kunne returnere til Hønefoss med den alltid ettertraktede nullen i regnskapet. En håndfull  lot allikevel ikke til å surmule over “stang ut tallet”, og kunne sammen med resten av de glade vandrere og noen “hastverksløpere” belage seg på et hyggelig “after run” med medbrakt traktement og selvsagt smultringer sponset av Berthas som ble takket og applaudert. Ekstra applaus ble det også på nestor i særklasse og kongen på smultringtoppen, Oddvar Larsen. At han etter fallet på Kilemoen forrige tirsdag med skulderen ute av ledd allikevel følte seg startklar var nesten i overkant å regne med. Ikke så lett å stoppe en superveteran som kun har en handfull “skoft” siden 1973 og som 1.juli runder 88 år. Som en ekstra oppmerksomhet ble han av arrangør Odd overrakt “Landingskoppen” i emalje.  Det som tidligere på dagen så ut til å kunne bli en værmessig risikosport med god fuktighetsfaktor slo ikke til i det hele tatt. Kvelden ble faktisk en optimal værhøydare som gjorde at den trivlige kaffepratstemningen var til å ta og føle på. Odd ironiserte med at i politiske termer ville kanskje 45 deltakere være under “sperregrensa” for å dra folket ut på denne langturen. Men uansett hva en mener om den saken så er det da en  fin plass da. Det synes også Sissel Kyrkjebø som hadde stor konsert der lørdag 18. Juni.

Nå er det noen ukers nulløpsfri før det er på’n igjen på nærmere angitt sted i Jevnakernærhet med Svein Gruer som arrangør. Fortsatt god sommer !