Årsberetning 2019

Nulløparrangørenes årsberetning 2019.

 

Nulløpgruppen har i år bestått av leder: Terje Sandlie, kasserer, Tor Søgnen, statistikkfører, Vidar Skjeggerud, med Asbjørn Solvang som støtte. cupleder, Odd Hølen, med hjemmekontor, nullmerkesjef, Torill Munkerud, materialforvalter, Tore Tellefsen, og startkontingentansvarlig, Erik Monserud. Redaktør for hjemmesiden, ”nullopern.no”, Knut, Olberg. Teltansvarlig, Øystein Ringnes.

Det er avholdt ett terminlistemøte. Som tidligere var det Turid og Gunnar Kvifte som åpnet sesongen 23. april i Schjongslund, og samme sted, avslutning ved Torill og gruppa den 12. oktober. Denne gangen i 3. et. i Aka Arena da det var dobbeltbukket i klubbhuset. Oddvar Larsen og Brit Sandli ligger nå alene på smultringtoppen, Oddvar med 68 nuller mot Tore Tellefsen 63 nuller, Brit med 49 nuller mot Eva Gulbrandsen og Astrid Kristensen 48 nuller. Det var satt opp 23 løp i år mot 24 som er vanlig. I tillegg måtte løp nr. 5 avlyses på grunn av et voldsomt torden og regnvær. Derfor ble det bare 22 tellende løp i år.

Nye arrangører, Torunn og Johnny Andersen, tok over etter Politiets løp på Prestmoen. Ny vri på løypene der ute falt i smak for deltagerne. For å få fylt opp terminlisten tok noen på seg to arrangement.

Antall startende 294 mot 335 i fjor, likevel så var det 79 som fullførte minst 15 løp, mot 80 i fjor. Noe mindre deltagelse i år, men årsaken var vel at det ble bare 22 løp arrangert.

80 års diplom til: Gerd Røine, Turid og Gunnar Kvifte, Karl Munkerud og Bård Myhre. Fint om å få et tips om hvem som fyller i 2020. Følgende 10 har deltatt i alle løp i år: Karl H. Aarøen, Trinelise Østvang, Elisabeth Steinkjer, Gerd Rygg, Turid og Gunnar Kvifte, Oddvar Larsen, Eilert Johnsrud, Erland Johnsen og Eva S. Pedersen.

Til slutt en stor takk til alle som har bidratt med arrangement og deltagelse i årets sesong.

Spesielt til Hytteplan og Ring Blad som betaler alle våre annonser. Hytteplans bollefest på Eggemoen er meget populært og trekker ekstra med deltagere. Samme med XL bygg sin pølsefest midtsommers, og mange flotte premier som ble trukket ut. Sosialt og koselig er også sommerturen til Kråkvika hvor vi blir servert smultringer fra nabobedriften, Bertas Bakeri. Vel møtt til ny sesong i april.

Årets vinnere:                                                            Cupen:

Herrer:          Rolf A.Strand          28 sek.                                  1. Aril Bekkåsen (Cupmester)

Damer:         Kari Rustad              89 sek.                                  2. Gunnar Kvifte

Kort damer: Kirsten Bakken       29 sek. (odel og eie)         3. Øystein Ringnes

Kort Herrer: Gunnar Kvifte         26 sek. (odel og eie)        4. Leif Berg

Barn:             Nathalie Tellefsen 50 sek.

Årets Trimpar:                                                                              Antall nuller 2019: 103

Turid og Gunnar Kvifte 76 sek.

Antall deltagere og starter:

294 deltagere (mot 335 deltagere i 2018)

Antall starter i 2019: 2094 (mot 2521 i 2018) (Rekord 4510 i 2007)

Årets nedgang i deltagerantall skyldes delvis i at det er arrangert to løp mindre enn i fjor.

Hønefoss 24.11 2019.12.27

Terje Sandli.