Odd’s kommentarer fra løp nr. 1

Årets første nulløp. Snart går startskuddet

KARL MUNKERUD MED NULL NR.50 I SESONGÅPNINGEN I SCHJONGSLUNDEN.

 

Så er nulløpssesongen i gang igjen med optimale vær-og føreforhold ved årets første løp i Schjongslunden. Turid og Gunnar Kvifte kunne sende

143 ut på smultringtalljakt i kjente omgivelser og åtte kunne ved målgang konstatere at de hadde full klaff i den jakten.Karl Munkerud avsluttet fjorårssesongen med sin 49.null og åpnet ny sesong med sin 50. En kan dermed gratulere veteranen som den fjerde i nulløpshistorien som når dette antallet, og når så fru Torill også fikk full klaff så kan en snakke om dagens dobbel for to med lang fartstid i «bransjen».Torill noterte seg for sin 39.

Åse Bergseng stemplet karrierens 28. og Torkil Myrvold nr.24. Gunhild G.Krangnes løp inn til sin andre null, mensViktoria Moen, Grethe Jorunn Haugen og Petter Clausen kan gratuleres som nye medlemmer i Nullklubben.

Neste tirsdag er det fortsatt Schjongslunden som er arenaen og siste mulighet for cupkvalik. Det er også grunn til å presisere at man skriver navnet tydelig og lesbart på kortet. Denne gang var det et par tilfeller som påførte arrangøren plunder og heft ved resultatskrivingen.