Årsberetning 2018

Nulløparrangørenes årsberetning 2018.

Nulløpgruppen har i år bestått av leder: Terje Sandlie, kasserer, Tor Søgnen, statistikkførere, Berit Myhre og Vidar Skjeggerud, med Asbjørn Solvang som støtte. cupleder, Odd Hølen, med hjemmekontor, nullmerkesjef, Torill Munkerud, materialforvalter, Tore Tellefsen, og startkontingentansvarlig, Erik Monserud. Redaktør for hjemmesiden, ”www.nullop.no”, Knut, Olberg. Teltansvarlig, Øystein Ringnes.
Det er avholdt ett terminlistemøte. Som tidligere var det Turid og Gunnar Kvifte som åpnet sesongen 10. april i Schjongslund, og samme sted avslutning ved Torill og gruppa den 13. oktober. Oddvar Larsen har økt forspranget over Tore med 65 nuller mot 62. På spinnesiden har Brit Sandlie tatt igjen Astrid Kristensen som begge har 47 nuller. Eva Gulbrandsen ligger hakk i hel med 46.
Antall starter har ligget på omtrent samme nivå som i fjor, 335 mot 331 i fjor, 80 fullførte minst 15 løp mot 90 i fjor. Oppfordrer deltagere til å rekruttere flere, kanskje familie og kjente. På vårsesongen kunne vi observere mange nye fjes, men hvor ble de av etter ferien?
Nye 80 åringer fikk diplom: Asbjørn Solvang, Per Olav Gjerstad, Gerd Rygg, Ole Bratlund, Paul Meier, Lars Hvalsmarken og Jan Arild Gulbrandsen. Per Moen er den tredje gjennom alle tider som har oppnådd 90 års diplom. Neste år er det de som er født 1939 som fyller. Det kan noen ganger være problem for oss å vite hvem som fyller. Vi setter stor pris på om noen kan gjøre oss oppmerksom på disse.
Vi trenger nye arrangører, da noen har meldt forfall for neste sesong. Gjennomsnitt- alderen på arrangørene begynner også å bli ganske høy, derfor er dette viktig.
Til slutt en stor takk til alle som har bidratt med arrangement og deltagelse i årets sesong.
Spesielt til Hytteplan og Ring Blad som betaler alle våre annonser. Hytteplans bollefest på Eggemoen er meget populært og trekker ekstra med deltagere. Samme med XL bygg sin pølsefest midtsommers, og mange flotte premier som ble trukket ut. Sosialt og koselig er også sommerturen til Kråkvika hvor vi blir servert smultringer fra nabobedriften, Bertas Bakeri. Vel møtt til ny sesong i april.

Hønefoss 05.12.2018 Terje Sandlie

Årets vinnere: Cupen:
Herrer: Bjørn S. Tuftin 27 sek. 1 Liv Gjerdingen (Cupmester)
Damer: Berit Hv. Dahl 63 sek. 2. Ikke møtt!
Kort damer: Kirsten Bakken 26 sek. 3. Aril Bekkåsen
Kort Herrer: Øystein Ringnes 24 sek. 4. Ikke møtt!
Barn: Ingen barn fullførte 15 løp.
Årets Trimpar: Antall nuller 2018: 117
Torill og Karl Munkerud 83 sek. (fra 2017 teller 15 løp pr. delt. i parklassen)
Antall deltagere og starter:
335 deltagere (mot 331 deltagere i 2017)
Antall starter i 2018: 2521 (mot 2705 deltagere i 2017) (Rekord 4510 i 2007)
Som vi ser, en stor nedgang i deltagerantall siden rekordåret 2007.