Odd’s kommentarer fra løp nr. 19

SJEFEN FANT STOPPEKRANA TIDSNOK !

 

Med det nærmest historisk lave deltakertall på 77 må en vel ha lov til å tro at utsiktene for en skikkelig vanningsdag på Børdalsmoen holdt en del borte fra smultringjakt denne tirsdagskvelden. Nå skulle det imidlertid vise seg  at det ble aldeles dryppfrie forhold. Kanskje ikke så rart når vi vet at arrangøren, the boss himself, lommekjent i sitt oppvekstområde  vet hvor stoppekrana er plassert. Av den ihuga harde kjerne var det fem som fikk full utbetaling for frammøte. Superveteran Erik Monserud slo til med sesongens fjerde null og er dermed oppe i 38 i sin lange karriere. Ikke mindre super i kategorien lang fartstid er Karin Loe som løp inn til årets tredje null og sin 37. totalt. Per Olav Gjerstad lyktes å stemple sin første i sin comebacksesong etter flere års fravær. Langløypevinneren fra 1992 er nå oppe i 32 i sitt regnskap. Ole Jonny Kongsmo vil bli krushonorert med sin 12. og Jorun Tuftin har også sjanse til å rekke denne utmerkelsen før sesongslutt idet hun nå oppnådde sin 11. null.

Også kommende tirsdag  blir det nye muligheter på Børdalsmoen med Glade Hjul som arrangør. Da blir det også livetrekning for cupens semifinaler som skal avvikles i Karstenløypa på Eggemoen derpåfølgende tirsdag.

 

Inn for siste stempling Børdalsmoen 11.09.18