Odd’s kommentarer fra løp nr. 14

FRONTGUTTA ODDVAR OG TORE BLANT DE SYV SOM «NULLET TIL» PÅ EGGEMOEN.

 

111 på startstreken kunne glede seg over optimale forhold på Eggemoen.

Langløperne ble sendt ut på en lengre kveldstur enn de vel har vært vant til så langt i sesongen, men når Tore Tellefsen har løyperegi så kan man vente seg litt av hvert. Av de syv som traff på nullen så var det da også kun Johan Fr. Norstrøm som hadde langløypeklaff, hans 35. i karrieren. Oddvar Larsen og Tore Tellefsen har jo vekslet om ledelsen i «smultringtoppen» gjennom flere «sekler» der 84-årige Oddvar har vært «Kongen» i det siste.

Nå stemplet begge «sentrumsblink», og det betyr 64 – 62 i seniorfavør.

Også to andre deltakere med særdeles lang fartstid i løypene kunne forlate arenaen med nullen i boks, nemlig Liv Gjerdingen og Terje Sandlie, med henholdsvis nummer 42 og 43. Britt-Ellen Halse kan føre opp den 23. i sitt regnskap og Else Marie Bogen blir bronsehonorert med sin tredje.

Kommende tirsdag, i den uka som toppes med Ringeriksmaraton, er det så-

 vidt bynært som velkjente løyper på Børdalsmoen man innbys til.

Der er det også duket for 4. runde i cupen i kampen om å ta seg videre til kvartfinaler på Petersøya 4. september.

Lang langløype denne gangen. Eggemoen 07.08.18

Eggemoen 07.08.18