Odd’s kommentarer fra løp nr. 3

FULL «SMULTRINGPAKKE» PÅ BØRDALSMOEN –ODDVAR’s  57.

Det var mange som kunne vende hjem fra Børdalsmoen tirsdag særdeles fornøyde med kveldens uttelling. At så mange som 14 stemplet inn til den forjettede nullen hører med til sjeldenhetene med 197 på startstreken.

Oddvar Larsen og Tore Tellefsen holder så avgjort liv i superduellen dem imellom. Nå var det superveteranen som slo til, og dermed puster han Tore i nakken med 57-58. Ragnhild Holen og Unni Skøien har begge åpnet sesongen med to fulltreffere av tre mulige. Ragnhilds 17. og Unni’s 10.Liv Gjerdingen og Odd Edvardsen har begge nå 35 i sine totalregnskap. Frank Sandli løp inn til sin 27. i sitt lommekjente terreng og Hans Jørgen Loe noterte sin 24. Tove Stensrud stemplet sin 18. og Knut Nyhus nr.10, Geir Selte nr.9 og Kirsten Bakken nr.8. Videre på skalaen kan mosjonsløpsgeneral Jon Anders Kvisgaard nå motta gullmerke for 7.nuller og Robert Hansen og Sigmund Lien bronsemerke for 3 oppnådde.

Cupkvaliken hadde sin andre og avsluttende mulighet og som ventet så levde selv 4-tall farlig, men de aller fleste av dem befinner seg i trekningsbollen. Ellers priste nok langløperne i tirsdagens løp seg lykkelige over å slippe bratt ned og ditto opp, selv om stien på brinken kan være utfordrende nok med sine mange røtter, men i alle fall flatt lende.

Neste tirsdag er det Hvervenmoen som er samlingsstedet, og uvant nok-med NOR-REG som arrangør.