Årsberetning for 2017

Nulløparrangørenes årsberetning 2017.

 

Nulløpgruppen har i år bestått av leder: Terje Sandlie, kasserer, Tor Søgnen, statistikkførere, Berit Myhre og Vidar Skjeggerud, med Asbjørn Solvang som støtte. cupleder, Odd Hølen, med hjemmekontor, nullmerkesjef, Torill Munkerud, materialforvalter, Tore Tellefsen, og startkontingentansvarlig, Erik Monserud.  Redaktør for hjemmesiden, ”nullopern.no”, Knut, Olberg.   Ny teltansvarlig, Øystein Ringnes.

Det er avholdt ett terminlistemøte. Som tidligere var det Turid og Gunnar Kvifte som åpnet sesongen 18. april i Schjongslund, og samme sted avslutning ved Torill og gruppa den 14. oktober.

Oddvar Larsen har igjen tatt ledelsen over Tore Tellefsen med 62 nuller mot Tores 61. Det samme med Eva Gulbrandsen som har tatt ledelsen over Astrid Kristensen med 46 mot 45 nuller. Verdt å merke seg er at Brit Sandlie også har tangert Astrid med 45 nuller.

Antall starter har også i år ligget noe lavere enn i fjor, 331 mot 402 i fjor, men 90 som fullførte minst 15 løp er likevel ikke så verst. Oppfordrer deltagere til å rekruttere flere, kanskje familie og kjente. På vårsesongen kunne vi observere mange nye fjes, men hvor ble de av etter ferien?

I år hadde vi bare en ny 80 åring, Tove Aamodt  fikk sin diplom av Odd Hølen. Neste år er det de som er født 1938 som fyller. Det kan noen ganger være problem for oss å vite hvem som fyller. Vi setter stor pris på om noen kan gjøre oss oppmerksom på disse.

Vi trenger nye arrangører, da noen har meldt forfall for neste sesong. Gjennomsnitt- alderen på arrangørene begynner også å bli ganske høy, derfor er dette viktig.

Vi har også i år mistet to av våre trofaste nulløpere, Jarle Gjerdingen og Kjell Tørrisplass.

 

Til slutt en stor takk til alle som har bidratt med arrangement og deltagelse i årets sesong.

Spesielt til Hytteplan og Ring Blad som betaler alle våre annonser. Hytteplans bollefest på Eggemoen er meget populært og trekker ekstra med deltagere. Samme med XL bygg sin pølsefest midtsommers.  Sosialt og koselig er også sommerturen til Kråkvika hvor vi blir servert smultringer fra nabobedriften, Bertas Bakeri. Vel møtt til ny sesong i april.

 

Hønefoss 05.12.2017

Terje Sandlie

Årets vinnere:                                                             Cupen:

Herrer:          Arild Bekkåsen        21 sek.                                  1. Elisabeth Steinkjer (Cupmester)

Damer:         Sidsel Olsen             39 sek.                                  2. Liv Gjerdingen

Kort damer: Liv Gjerdingen        25 sek.                                  3. Bjørn Steinar Tuftin

Kort Herrer: Gunnar Kvifte         18 sek.                                  4. Jan Kristoffersen

Barn:             Henrik Farmen       85 sek.

Årets Trimpar:                                                                              Antall nuller2017: 133

Turid og Gunnar Kvifte 67 sek. (fra 2017 teller 15 løp pr. delt. I parklassen)

Antall deltagere og  starter:

331 deltagere  (mot 402 deltagere i 2016)

Antall starter i 2017:  2705 (mot 3165 deltagere i 2016) (Rekord 4510 i 2007)