Odd’s kommentarer nr. 2

FIRE NULLER I SESONGENS ANDRE LØP.

 

Det var en «kartrio» med god fartstid, og en av spinnesidens ferskere smultringjegere som sørget for «innertier» i sesongens andre løp, også dette i Schjongslunden, arrangert av Hønefoss Videregående skole, med Torun Mathisen som «bas».  Karl Munkerud som satte den fantastiske sammenlagtrekorden i fjor med 17 sekunder på 15 løp, ser ut til å ha alvorlige hensikter også i år. Etter å ha prestert 1-tall i åpningsløpet, slo han til med null denne gang, hans 44. i en lang karriere, og har altså fått en knallåpning også på årets sesong. Thorbjørn Solvang er heller ingen «novise» i gamet og noterte seg for sin 42. fulltreffer, mens Magne Nilsen løp inn til sin 24. Den fjerde nullen ble oppnådd av Heidi Hval som dermed kan gratuleres som nyeste «medlem» i «Nullklubben». I arrangørens resultatliste var også Øystein Ringnes oppført med 0, men det viser seg at dette er en «forskrivelse» og at 1 er riktig resultat på den profilerte maratonløperen. Dette var også første kvalikrunde i cupen, der 128 skal danne de 64 kampene i første runde. I øyeblikket er man inne med seksere, men erfaringsmessig er det grunn til å tro at selv 4 vil leve farlig etter tirsdagens løp på Børdalsmoen, der Hans Jørgen Loe og Ingebrigt Rygg sannsynligvis innbyr til mer kuperte forhold for langløperne og tradisjonell flatløype for kortløperne. La oss håpe værgudene viser seg fra en hyggelig side også denne tirsdagen, og deltakertall fortsatt rundt 200.