Odd’s kommentarer fra nulløp 19.09.17

KLOKKETRØBBEL PÅ BØRDALSMOEN.

EN HÅNDFULL NULLER I KORT LØYPE.

 

Det ble ikke oppdaget i tide at stemplingsklokke nr.3 ikke var i «vater», og med 6 sekunders diff. kan man si det ble «vanskelig matematikk» og usikkerhet om enkelte resultaters riktighet Nå var det vel i størst grad  langløperne som stemplet på denne klokka og dermed dessverre ble skadelidende. Man kan jo ikke annet enn å beklage hendelsen. En håndfull av de i overkant hundre på Børdalsmoens flate traseer kunne imidlertid reise hjem med hyggelig tall i bagasjen. Karl Munkerud oppnådde karrierens 46, mens fjorårets overlegne nullsanker Gunnar Kvifte med sesongens andre og sin 39.totalt fortsatt har sjansen til å nå 40-klubben før sesongslutt. Wenche Bjerke noterte sin 13., og Liv Berg vil bli krushonorert med sin 12. etter å ha stemplet sesongens tredje.  Det samme sesongtall har også Kari R. Bjørnstad som nå har 11 og kan altså nå krusutmerkelse før det er kroken på døra for i år.

Med fire løp igjen er det ikke vanskelig å se konturene av årets «Champions». Her blir ikke seierstrofeene avgjort med «fotofinish»

i Schjongslunden 14.oktober. Det påstår vi med absolutt sikkerhet.

Neste tirsdag er det «gul bru» på Eggemoen med nulløpernes desiderte nestor Karsten Hansen som arrangør. Det bør markeres med høylydte hurrarop for sprekingen fra Vågårdsbygda fyller 92 den selvsamme dag!

Her skal dessuten retten til å kjempe om tittelen årets cupmester avgjøres.

Liv Gjerdingen møter Jan Kristoffersen og Bjørn Steinar Tuftin møter Elisabeth Steinkjer i semifinalene.

 

 

Da er klokker og telt på plass. Dessverre litt trøbbel med den ene klokken

Liv ekstra fornøyd. Ja men ble det null også i dag!

Klart for kvartfinale 26.09.17 NB! det er feil på plakaten. Det skal være semifinale