Odd’s kommentarer nr. 1

SOMMERLIG NULLØPSÅPNING FOR VÅRYRE «SMULTRINGJEGERE» MED DUSINET FULLT.

 

Så kunne den store nulløpsfamilien erklære våren for åpnet da Turid og Gunnar Kvifte kunne sende  217 store og små  våryre trimmere ut i Schjongslundens sommerlige traseer. Dermed er det også klart at tirsdagskveldene er «booket» til primo oktober for denne mosjonsbevisste forsamlingen. Med optimale forhold ble det avgjort en hyggelig innledning på sesongen. Et helt dusin kunne konstatere at nullen var i «boks» allerede ved første forsøk. Tore Tellefsen, som sesongåpnet som «konge på smultringhaugen» med sine 57 fulltreffere var ikke snauere enn at han slo til med sin 58. og er nå to foran Oddvar Larsen på «adelskalenderen». Fritz Spanjor nærmer seg den eksklusive 50-gjengen med sin 48. og Torkil Myrvold løp inn til sin 21. Ragnhild Holen kunne bokføre sin 16., Unni Skøien 9 og Liv Berg 8, mens Ole Jonny Kongsmo vil motta gullmerke for sin 7. Steinar Hagen har nå 6. Terje Bratlund og Lars Arne Gravseth mottar bronsemerke med farge for den tredje nullen i sine regnskap. I barneklassen kan Julie L. Haugen og Amalie Risberg gratuleres som nye «medlemmer» i «Nullklubben».

Turid og Gunnar kunne ellers anføre at svært mange kort hadde feilutregninger fra deltakerens side, og maner til skjerping av «matematikken», selv om arrangøren alltid sjekker kortene. Likeledes er det selvsagt viktig at kortene er påført riktige navn, og ikke tullenavn, som f.eks. «Teolightfoot». Et viktig historisk poeng å ta med seg ved årets sesongstart er det faktum at kortløypa nå ikke lenger er en mixklasse, som den har vært i 25 år, men, som i langløypa, damer og herrer hver for seg. Neste løp foregår også i Schjongslunden, og da er det enda viktigere å sikre seg et lavt tall da løpet er det første av to kvalikrunder i cupen.